Bekijk hier onze agenda

Van Lunch tot Uncle sam planken, Van Muziek tot privé feesten, Het kan allemaal.

Agenda 2020

14 november

Heeft Uncle Sam de slimste bezoekers van Nijverdal?

Wie is de slimste van Nijverdal?
Deze eervolle titel gaat er op 14 november 2020 gegarandeerd uit! De winnaar mag zichzelf natuurlijk een jaar lang de slimste persoon van Nijverdal noemen. Hij of zij ontvangt een grote beker en een toffe prijs.

De quiz is online te volgen waarbij het niet alleen gaat om kennis, maar ook om algemene ontwikkeling en inzicht. De Show wordt gepresenteerd door niemand minder dan Martijn Rutgers en Lars Oude Luttikhuis. Ook hebben we dit keer weer een razende reporter welke misschien wel bij jou thuis langskomt.

Hoe werkt het?
Je koopt via de ticketshop van één van de deelnemende bedrijven een box met lekkernijen deze haal je zaterdag 14 november op de door jou gekozen tijd op bij de locatie. In deze box zit tevens een inlog en uitleg hoe jij die avond mee kan doen aan de quiz. Koop je een box dan zit hier automatisch een ticket voor de quiz bij en deze kost €2,50. Wil je alleen een ticket ook dat is mogelijk, de prijs is dan €5,00 waarvan wij €2,50 afdragen aan de horecalocatie. Zo steun jij alsnog jouw favoriete horecalocatie! Wij hebben er zin in!

Er kunnen maximaal 2000 deelnemers meedoen aan deze Quiz. Onder elke 250 ticketkopers wordt een dinerbon van €50,- verloot. Hoe eerder jij jouw ticket binnen hebt hoe vaker jij kans hebt op deze €50,-!

Tot 14 november 2020 20:00 uur! DJ voor jou en alle deelnemende locaties!

Let op: Helaas zijn er door de omstandigheden momenteel geen activiteiten.
De pub is tot onbepaalde tijd gesloten.
DatumWat is er te beleven?Tijd en info
Iedere donderdag
Accoustic session
20:30 uur - GRATIS entree | Elke donderdag avond Accoustic session. Bespeel je een instrument en wil je graag je muzikale natuurtalent met een ander delen. Dan ben je van harte welkom!
Hou Facebook in de gaten
Biljart toernooi
19:00 uur - Opgeven verplicht | Durf jij het aan? Geef je op en ga de strijdt aan.
Hou Facebook in de gaten
Live Formule 1
GRATIS entree | Fans opgelet! Bij ons kun je live meekijken naar de Formule 1. Wij bieden een groot scherm, zodat jij je favoriete coreur kunt aanmoedigen!

Heb jij nog tips?

Wij zoeken altijd naar nieuwe agenda punten. Heb jij een idee wat goed tussen onze agenda past? Laat het ons weten. Neem contact op of kom gezellig bij ons aan de bar.